Att investera i en fotografering innebär att föreviga i några av de viktigaste stunderna i ens liv. Det handlar inte bara om att föreviga detaljerna, utan även om att fånga känslorna och de minnesvärda ögonblicken. Låt mig föreviga ögonblick ni vill fortsätta minnas. Tiden är bland det dyrbaraste vi har.


Under en fotografering skapar vi personliga och unika porträtt på noga utvalda platser eller hemma i ert egna hem. Jag vill genom min fotografering berätta er historia. Jag vill inte föreviga tillgjorda leenden och stela poser utan jag vill fånga era skratt, tårar, buset och livet precis så som det är. Där ni är i livet - precis så som det är där och då. Låt mig fånga det personliga hos er och låt mig visa er egna personliga berättelse.


Alla fotografer har olika bildstil. Är jag er fotograf? Titta igenom mina bilder här på hemsidan, Instagram och på Facebook för att skapa en bild av hur jag fotograferar. Har ni tittat igenom mina bilder och känner att så här vill vi att våra bilder ska se ut. Toppen, då är jag rätt fotograf för er och ni skickar en förfrågan som ni hittar längre ner på sidan. Hoppas vi hörs!

Utomhusfotografering


Naturen är fantastisk. Vackrare studio får man leta efter. Vi ses under ca 1 timme på en vacker plats utomhus där barnen får leka fritt. Inga stela poser eller tillgjorda leenden. Här fångar vi er i nuet. Leken, skratten, buset och alla härliga tokigheter man kan hitta på utomhus. Är ni en familj som gillar friluftsliv - underbart! Vi bokar en fotografering mitt ute i skogen där barnen leker fritt, ni grillar korv och njuter av naturen.

"Hemma hos" fotografering


Hemmet är för många av oss en plats som betyder väldigt mycket för oss. Det är där vi kan vara oss själva. Hoppande barn i sängen, lek i vattenspridaren en varm sommardag, promenad och korvgrillning i skogen, låt barnen bygga koja under matbordet. Under en timme fotograferar vi hemma hos er och skapar unika och personliga porträtt.

Barn- och familjefotografering

Er investering

En fotograferingskostnad på 1000 kr betalas vid bokning för att boka fotografering. I summan ingår inga bilder utan de köps till separat via olika bildpaket efter fotograferingen.

I fotograferingskostnaden ingår:
- Konsultation inför fotograferingen,
- Ca 1 h fotografering utomhus eller hemma hos er,
- Ett personligt urvalsgalleri med 30-50 bilder där ni väljer ut vilka bilder ni vill köpa.

Vid fotograferingar utanför Uddevalla kommun tillkommer milersättning.

Eller skicka en förfrågan här nedan:


Jag arbetar för att svara på ert meddelande inom 3 dygn. Har ni inte hört något kolla gärna i er skärppost, eller kontakta mig direkt via:


info@linneawaldetoft.com


Bildpaket

Lilla


10 st digitala bilder
2 500 kr

Mellan


20 st digitala bilder
4 000 kr

Stora


Alla bilder, ca 40-50 st.

Fotoalbum 20 x 20 cm6 000 kr

Vi älskar bilderna! Åh vad vi är glada att vi bokade dig. Nu måste vi bara välja mellan alla haha. Det blir inte lätt, men hoppas du har överseende med att det tar tid. Tack än en gång att du fotade oss, du kan redan nu räkna med en barnfotografering längre fram!

- Johanna -

Follow me on Instagram

@linneawaldetoftcom