Att investera i en bröllopsfotograf


Att investera i en bröllopsfotograf innebär att föreviga i en av de viktigaste dagarna i ens liv. Jag har haft äran att föreviga bröllop i sex helt fantastiska säsonger. För mig handlar bröllopsfotografering om att fånga minnen och känslor för er att fortsätta minnas år efter år. Förväntningarna och nervositeten under förberedelserna, lyckan och glädjen under dagen, er kärlek till varandra och era nära och kära. Och låt oss för all del inte glömma att föreviga magskratten då tårarna sprutar, ungarna som gråter och mår illa av all tårta de ätit, fuldansen på dansgolvet efter att klockan slagit midnatt, grovhånglet i solnedgången och handen som torkar bort dina tårar. Fint är det att minnas de små ögonblicken.


Alla fotografer har olika bildstil. Är jag fotografen för er? Titta igenom mina bilder här på hemsidan och på Instagram för att skapa en bild av hur jag fotograferar. Har ni tittat igenom mina bilder och känner att så här vill vi att våra bröllopsbilder ska se ut, underbart! Då skickar ni iväg en förfrågan och ser om just ert datum är ledigt.


Hoppas vi hörs!

Paket 2024/2025

4 timmar

Pris vid förfrågan

Fyra sammanhängande timmar. Det här paketet passar bra för er som vill föreviga en del av dagen. T ex vigsel, porträtt, gratulationer och brudskål.

6 timmar

pris vid förfrågan

Sex sammanhängande timmar. Det här paketet passar bra för er som vill föreviga en större del av dagen. Det kan t ex vara lite av förberedelserna, vigsel, porträtt och gratulationer.

8 timmar

Pris vid förfrågan

Åtta sammanhängande timmar. Det här paketet passar bra för er som vill föreviga en större del av dagen. Det kan t ex vara från förberedelserna, vigsel, porträtt, gratulationer och middagen.

FÖR MER INFORMATION OCH BOKNING SKICKA EN FÖRFRÅGAN HÄR NEDANFÖR


Skickar en förfrågan via kontaktformuläret här nedanför. Jag arbetar för att svara på ert meddelande inom 3 dygn. Har ni inte hört något från mig kolla gärna i er skräppost, eller kontakta mig direkt via:


info@linneawaldetoft.com

Follow me on Instagram

@linneawaldetoftcom