Är jag er bröllopsfotograf?

Att investera i en bröllopsfotograf innebär att föreviga en av de viktigaste dagarna i ens liv. Det handlar inte bara om att föreviga detaljerna, utan även om att fånga känslorna och de dyrbara ögonblicken som ni vill fortsätta minnas år efter år. Förväntningarna och nervositeten under förberedelserna, lyckan och glädjen under dagen, och er djupa kärlek till varandra. Blickarna, känslorna, tårarna, skratten.. Låt mig stanna tiden åt er så ni kan fortsätta minnas er bröllopsdag år efter år.

Alla fotografer har olika bildstil. Är jag er fotograf? Titta igenom mina bilder här på hemsidan och Instagram för att skapa en bild av hur jag fotograferar. Har ni tittat igenom mina bilder och känner att så här vill vi att våra bröllopsbilder ska se ut. Toppen, då är jag rätt fotograf för er och ni skickar en bröllopsförfrågan för att se om ert datum är ledigt.

Så vill ni ha en fotografer som har lätt till skratt och älskar att fotografera spontanitet, glädje, mys och närhet. Skicka er förfrågan och låt mig berätta er historia.


Er investering

Mina paket startar på 16 000 SEK. Jag har tre grundpaket + ett weekendpaket. På grund av nuvarande situation med COVID-19 erbjuder jag även ett mindre paket på två timmar som startar på 10 000 SEK. Skicka er förfrågan längre på sidan så återkommer jag med mer information och exakt prisbild. Har ni inte hört något från mig inom 48 timmar ber jag er titta i skräpposten.

I alla mina paket ingår ett frivilligt bröllopsmöte och en frivillig förfotografering i Uddevalla kommun. Full hjälp och konsultation via mail eller telefon fram till er bröllopsdag. Frågorna kan bli många, så låt mig hjälpa er så tiden innan bröllopet blir lugn och behaglig. Alla paket inkluderar leverans av digitala bilder via ett lösenordsskyddad webbgalleri som ni enkelt kan dela med vänner och familj. Ni kommer även få levererat bilderna på ett fint USB-minne i en vacker träask.

Milersättning ingår i alla paket inom Sverige, förutom paketet med 2 timmar. För bröllop utomlands tillkommer resetillägg.

En bokningsavgift om 50 % av totalsumman betalas för att boka tjänst och datum.

Bokningsförfråga

Your story begins here


Hur går det till?

Kontakt

Allt börjar med ett hej. Om ni är intresserade av att boka mig skickar ni en förfrågan via bokningsformuläret här ovanför eller under kontakt. Om ert datum är ledigt skickar jag min Bröllopsguide med mer information och prisuppgifter.

Avtal och bokningsavgift

Känns rätt signerar ni var sitt avtal och ni betalar en bokningsavgift om 50 % av den totala summan för att säkra ert datum. Datumet är nu ert. Resterande summa betalar ni sedan in senast två veckor innan er bröllopsdag. Bokningsavgiften betalas inte tillbaka vid avbokning.


Bröllopsmöte

Om ni vill bokar vi in ett bröllopsmöte och en förfotografering. På mötet går vi igenom ert bröllopsschema, alla era tankar och funderingar.

Förfotografering

Vi bokar in en förfotografering i samband med bröllopsmötet. Förfotograferingen är frivillig och sker i Uddevalla kommun. Det är ett bra sätt för er att lära känna mig bakom kameran och för mig att se hur ni är framför kameran. Vi blir tryggare med varandra, lär känna varandra lite mer och fotografering på er bröllopsdag blir så mycket enklare och roligare.

Er bröllopsdag

Äntligen är dagen med stort D här som vi alla längtat så efter. Den kommer bli magisk! Men om det regnar tänker kanske ni? Den kommer bli lika magisk ändå, och fotografering kommer vi kunna göra utomhus ändå. Jag har alltid med paraplyer och rekar alltid området innan fotograferingen. Ett tips är att ta med en par bra skor eller stövlar, ofta är det skorna som tar stryk när vi vandrar ut bland buskar och gräs för porträtt.

Leverans

Några dagar efter bröllopet får ni en smygtitt på några av bilder från bröllopet. Ni får sedan levererat alla era bilder i ett vackert paket ca 6-8 veckor efter bröllopet, beroende på säsong.

Fotoprodukter kan köpas till både innan och efter bröllopet.