En gravidfotografering är kanske en av de viktigaste och vackraste fotograferingar jag gör.

Tiden är bland det dyrbaraste vi har. Låt mig stanna den åt er och föreviga er graviditet genom en oförglömlig fotografering. En graviditet är en unik och nästan en overklig tid i livet, att bära ett barn handlar om så många känslor. Vare sig det är ert första, andra eller sista barn så vill ni fortsätta minnas tiden med ert barn i magen när flera år har gått och barnet växt upp till en fantastisk varelse full med bus, glädje och kärlek.

Alla fotografer har olika bildstil. Är jag er fotograf? Titta igenom mina bilder här på hemsidan, Instagram och på Facebook för att skapa en bild av hur jag fotograferar. Har ni tittat igenom mina bilder och känner att så här vill vi att våra bilder ska se ut. Toppen, då är jag rätt fotograf för er och ni skickar mig en bokningsförfråga.

Vill ni ha en fotograf som har lätt till skratt och älskar att fotografera spontanitet, glädje, mys och närhet. Skicka mig er förfrågan och låt mig berätta en del av er historia. Jag fotograferar i hela Sverige, det finns inga ögonblick eller stunder för långt bort för att förevigas.


Låt oss göra det enkelt för minnen är alltid värda att förevigas.

Närhet, värme, glädje och trygghet. Det är ledorden genom alla mina fotograferingar. Vi fokuserar på känslan i nuet, på noga utvalda platser, i solnedgångar och i fantastiska miljöer. Med en dokumentär bildstil fotograferar jag er precis så som ni är, i rörelse, i nuet och med all den ömhet ni känner till varandra och ert kommande barn.


Vi älskar bilderna! Åh vad vi är glada att vi bokade dig. Nu måste vi bara välja mellan alla haha. Det blir inte lätt, men hoppas du har överseende med att det tar tid. Tack än en gång att du fotade oss, du kan redan nu räkna med en barnfotografering längre fram!

- Johanna -
01 / 12

NÄR SKA NI BOKA?


Skicka er förfrågan så fort som möjligt, då tiderna snabbt går åt. Jag rekommenderar att du är i vecka 30-35 när vi har fotograferingen, så hör gärna av dig i god tid innan.

FÖRFRÅGAN OCH AVTAL


Ni har tittat igenom alla mina bilder och känner att ni vill att jag fotograferar er graviditet. Underbart! Skicka då en förfrågan längre ner på sidan så återkommer jag inom några dagar med mer information och aktuell prislista. Vi hittar ett datum tillsammans som passar, och bokar även in en plan B ifall vädret är helt emot oss. 


Jag skriver alltid avtal med mina kunder, det är en säkerhet för oss båda och ett bra sätt för oss att undvika missförstånd. Avtal och faktura på fotograferingsavgiften skickas ut när datum för fotograferingen är bestämd.

PRIS OCH BOKNING


En fotograferingskostnad på 1 500 SEK betalas vid bokning för att boka fotografering och för att säkra ert datum. I summan ingår inga bilder utan de köps till separat efter fotograferingen. Bokningsavgiften betalas inte tillbaka vid avbokning.


Milersättning om 40kr/milen tillkommer för uppdrag utanför Uddevalla kommun.

KLÄDVAL


Jag har flera vackra gravidklänningar och kjolar som ni kan låna till fotograferingen. Garderoben uppdateras regelbundet, och självklart kan ni även ha era egna kläder till fotograferingen. Med sina egna kläder blir fotograferingen både personlig och unik.

LEVERANS


Ca 2-6 veckor efter fotograferingen levereras ert urvalsgalleri för er att välja ut era bilder ni vill köpa. Ni kan även köpa till noga utvalda fotoprodukter såsom Fine Art Prints, fotoböcker mm.BOKA ER FOTOGRAFERING

Följ mig på Instagram