En gravidfotografering är kanske en av de viktigaste och vackraste fotograferingar jag gör.

Tiden är bland det dyrbaraste vi har. Låt mig stanna den åt er och föreviga er graviditet genom en oförglömlig fotografering. En graviditet är en unik och nästan en overklig tid i livet, att bära ett barn handlar om så många känslor. Vare sig det är ert första, andra eller sista barn så vill ni fortsätta minnas tiden med ert barn i magen när flera år har gått och barnet växt upp till en fantastisk varelse full med bus, glädje och kärlek.

Alla fotografer har olika bildstil. Är jag er fotograf? Titta igenom mina bilder här på hemsidan, Instagram och på Facebook för att skapa en bild av hur jag fotograferar. Har ni tittat igenom mina bilder och känner att så här vill vi att våra bilder ska se ut. Toppen, då är jag rätt fotograf för er och ni skickar mig en bokningsförfråga.

Vill ni ha en fotograf som har lätt till skratt och älskar att fotografera spontanitet, glädje, mys och närhet. Skicka mig er förfrågan och låt mig berätta en del av er historia. Jag fotograferar i hela Sverige, det finns inga ögonblick eller stunder för långt bort för att förevigas.Låt mig föreviga den allra första

början av en berättelse..

Glädje och trygghet. Det är ledorden genom alla mina fotograferingar. Vi fokuserar på känslan i nuet, på noga utvalda platser, i solnedgångar och i fantastiska miljöer. Med en dokumentär bildstil fotograferar jag er precis så som ni är, i rörelse, i nuet och med all den ömhet ni känner till varandra och ert barn.

I alla paket ingår konsultation via mail fram till fotograferingsdagen. Alla paket inkluderar leverans av bilder via ett digitalt, lösenordsskyddat webbgalleri som ni enkelt kan dela med vänner och familj.

Milersättning om 40kr/milen tillkommer för uppdrag utanför Uddevalla kommun.

Vi älskar bilderna! Åh vad vi är glada att vi bokade dig. Nu måste vi bara välja mellan alla haha. Det blir inte lätt, men hoppas du har överseende med att det tar tid. Tack än en gång att du fotade oss, du kan redan nu räkna med en barnfotografering längre fram!

- Johanna -

NÄR SKA NI BOKA?


En gravidfotografering sker oftast i vecka 28-33. Glöm inte att boka er fotografering i tid, då tiderna snabbt går åt.

FÖRFRÅGAN OCH AVTAL

Skicka er förfrågan via kontaktformuläret här nedanför, så återkommer jag inom ett par dagar. Kolla gärna i skräpposten ifall du saknar svar från mig, annars skickar du ett mail till info@linneawaldetoft.com. Avtal och faktura på fotograferingskostnaden skickas alltid ut innan fotograferingen bokas.

PRIS OCH BOKNING


En fotograferingskostnad på 1 500 SEK betalas vid bokning för att boka fotografering och för att säkra ert datum. Fotograferingsavgiften betalas inte tillbaka vid avbokning. Bilder och fotoprodukter ingår inte i fotograferingskostnaden utan köps till separat efter fotograferingen.

Lån av gravidkläder

Jag har några gravidklänningar och kjolar som man kan låna till fotograferingen. Garderoben uppdateras regelbundet, och självklart kan du även ha dina egna kläder till fotograferingen också. Med sina egna kläder blir fotograferingen både personlig och unik.

DIGITALA FILER OCH FOTOPRODUKTER

Jag erbjuder flera olika fotopaket. Det finns även möjlighet att köpa enskilda digitala filer. Fotopaket kan köpa till både innan och efter fotograferingen.

EFTER FOTOGRAFERINGEN

Ca 2-6 veckor efter fotograferingen levereras ert urvalsgalleri med digitala filer för er att välja ut era bilder ni vill köpa. Ni kan även köpa till noga utvalda fotoprodukter såsom Fine Art Prints, fotoböcker mm.


Boka er gravidfotografering

Följ mig på Instagram