För cirka en månad sedan flyttade vi till ett hus på landet. Vårt hem ligger vackert bland ängar, sjöar och sagolika skogar. Jag är så otroligt glad över att jag nu kan erbjuda fotografering hemifrån. Speciellt nu på vintern är det extra skönt då vi kan gå in och värma oss framför braskaminen mellan fotograferingarna. Hur mysigt låter inte det? I helgen kom Emma och David med sina två barn hem till oss för en familjefotografering. Vädret var helt sagolikt med frost och snö. Ett riktigt vinterlandskap.

Som familjefotograf vill jag fånga det naturliga. Relationerna, närheten och alla känslor. Med en dokumentär stil blir bilderna mer levande och fulla av liv. Inga stela poser eller tillgjorda leende. Utan massor med skratt, bus och gos. En familj består av flera relationer. Familjerelationen, relationen mellan syskonen, mellan mor och barn, far och barn. Kärleken mellan föräldrarna och så många fler.. Allt detta som är så betydelsefullt och spännande att fotografera då varje familjs familjedynamik skiljer sig så åt.

Rosiga kinder och en och annan röd liten näsa. Vid alla mina fotograferingar vid kallt väder brukar jag rekommendera lager på lager. Tyvärr är ofta vinterkläder väldigt färgglada och fula. Så jag brukar rekommendera varma underställ gärna av ull, och flera lager ovanför för att hålla kylan borta. Goa mössor, halsdukar och vantar är också fint att ha på sig. Vi pausar utifrån era önskemål och vad jag tycker blir lagom. Vi kan ta flera pauser, 10 minuter fotografering, värma oss osv.. Allt för att fotograferingen ska bli så bra som möjligt för er.

Är ni intresserade av att boka in en familjefotografering? Följ länken här nedanför för mer information och bokningsförfrågan.

Hoppas vi hörs! :)