Är jag er fotograf?

Låt mig föreviga ögonblick ni vill fortsätta minnas

Tiden är bland det dyrbaraste vi har. Låt mig stanna den åt er och föreviga er familj. Låt mig fånga dyrbara ögonblick som får er att fortsätta minnas stunder och ögonblick år efter år. Att investera i en familjefotografering innebär att föreviga några av de viktigaste ögonblicken i ens liv. Det handlar inte bara om att föreviga detaljerna, utan även om att fånga känslorna och de dyrbara ögonblicken.

Alla fotografer har olika bildstil. Är jag er fotograf? Titta igenom mina bilder här på hemsidan, Instagram och på Facebook för att skapa en bild av hur jag fotograferar. Har ni tittat igenom mina bilder och känner att så här vill vi att våra bilder ska se ut. Toppen, då är jag rätt fotograf för er och ni skickar en bokningsförfråga.

Vill ni ha en fotograf som har lätt till skratt och älskar att fotografera spontanitet, glädje, mys och närhet. Skicka mig er förfrågan och låt mig berätta en del av er historia. Jag fotograferar i hela Sverige, det finns inga ögonblick eller stunder för långt bort för att förevigas.


Lifestyle Photography

Låt mig berätta er historia..

Glädje och trygghet. Det är ledorden genom alla mina fotograferingar. Genom trygghet, lekar och små uppdrag skapar vi en fotografering anpassad till er som familj. Med en dokumentär stil fotograferar jag er så som ni är, i rörelse, i leken och när ni visar varandra ömhet. Vill ni att jag kommer hem till er så är det inga problem, jag fotograferar i hela Sverige för att fånga era ögonblick där ni trivs bäst.

I alla paket ingår konsultation via mail fram till fotograferingen. Alla paket inkluderar leverans av bilder via ett digitalt, lösenordsskyddat webbgalleri som ni enkelt kan dela med vänner och familj.

Milersättning om 40kr/milen tillkommer för uppdrag utanför Uddevalla kommun.

Boka er familjefotografering

Förfrågan och avtal

Skicka er förfrågan via kontaktformuläret längre ner, så återkommer jag inom ett par dagar. Kolla gärna i skräpposten ifall du saknar svar från mig. Avtal och faktura på fotograferingskostnaden skickas alltid ut innan fotograferingen bokas.

Pris

En fotograferingskostnad på 1 500 SEK betalas för att boka fotografering och för att säkra ert datum. Fotograferingsavgiften betalas inte tillbaka vid avbokning. Bilder och fotoprodukter ingår inte i fotograferingskostnaden utan köps till separat efter fotograferingen.

Digitala filer och fotoprodukter

Jag erbjuder flera olika fotopaket, i det största paketet ingår en vacker fotobok. Det finns även möjlighet att köpa enskilda digitala filer. Fotoprodukter kan köpas till både innan och efter fotograferingen.

Efter fotograferingen

Ca 2-3 veckor efter fotograferingen levereras ett urvalsgalleri med högupplösta digitala filer för urval. Ni köper enkelt digitala filer, fotopaket och produkter i galleriet.

Bokningsförfråga

Låt mig föreviga era minnen