Lifestylefotografering

Passar familj, gravid, hemma-hos eller som parfotografering

Låt mig föreviga ögonblick ni vill fortsätta minnas. Tiden är bland det dyrbaraste vi har. Låt mig stanna den åt er och föreviga er familj, graviditet, husdjur eller kärlek. Låt mig fånga dyrbara ögonblick som får er att fortsätta minnas stunder och ögonblick år efter år. Att investera i en fotografering innebär att föreviga några av de viktigaste stunderna i ens liv. Det handlar inte bara om att föreviga detaljerna, utan även om att fånga känslorna och de dyrbara ögonblicken.

Alla fotografer har olika bildstil. Är jag er fotograf? Titta igenom mina bilder här på hemsidan, Instagram och på Facebook för att skapa en bild av hur jag fotograferar. Har ni tittat igenom mina bilder och känner att så här vill vi att våra bilder ska se ut. Toppen, då är jag rätt fotograf för er och ni skickar en bokningsförfråga.


Vill ni ha en fotograf som har lätt till skratt och älskar att fotografera spontanitet, glädje, mys och närhet. Skicka mig er förfrågan och låt mig berätta en del av er historia. Jag fotograferar i hela Sverige & världen, det finns inga ögonblick eller stunder för långt bort för att förevigas.


Hemma-hos fotografering eller utomhusfotografering?

Vad passar er?

Vid en hemma-hos fotografering skapar vi personliga och unika porträtt i ert eget hem. Hemmet är för många av oss en plats som betyder väldigt mycket för oss. Det är där vi kan vara oss själva. Hoppande barn i sängen, lek i vattenspridaren en varm sommardag, promenad och korvgrillning i skogen, låt barnen bygga koja under matbordet. Mitt i vardagen kommer jag hem till er och dokumenterar er. Där ni är i livet - precis så som det är. Inga tillgjorda leenden eller poser. Utan jag vill fånga det personliga hos er, skratten, tårarna, kramarna och kärleken. Jag vill berätta er personliga berättelse.

Vid en utomhusfotografering lyfter vi fram det personliga och unika hos er i en vacker utomhusmiljö. På ängen eller vid sjön, i skogen eller på en klippa vid havet. Jag fångar er i rörelse, har en dokumentär stil för att lyfta det personliga hos er. Jag älskar att ha naturen som min studio. Följa årstiderna med alla dess känslor och färger.

Vill du bestämma själv vad du bokar?
Betala en fotograferingsavgift på 1 500 SEK och köp till högupplösta bilder separat efter fotograferingen.
*Köp av enstaka högupplösta digitala bilder 350 SEK/st.


Personliga paketet

BOKA NU

I det lilla paketet ingår ca 1 h fotografering.
5 högupplösta fullt redigerade digitala bilder.
Inkluderar en fotograferingsavgift på 1 500 sek.


Lilla paketet

BOKA NU

I mellanpaketet ingår ca 1 h fotografering.
10 högupplösta fullt redigerade digitala bilder.
Inkluderar en fotograferingsavgift på 1 500 sek.


Mellan paketet

BOKA NU

I det stora paketet ingår ca 1-2 h fotografering.
20 högupplösta fullt redigerade digitala bilder.
Inkluderar en fotograferingsavgift på 1 500 sek.
Fotobok i vackert linne 20 x 20 cm med 10 uppslag.


Stora paketet

BOKA NU

Hur går det till?

1.

Fyll i formuläret längre ner på sidan så återkommer jag så fort jag kan. Har ni inte hört något inom 3 dagar kolla i er skräppost.

2.

Efter er förfråga skickar jag ut all information ni behöver veta om fotograferingen, inklusive avtal och bokningsfaktura.

3.

Vi ses hemma hos er eller på annan utvald plats för vår fotografering.

4.

Inom 4 veckor efter fotograferingen får ni era bilder levererade i ett digitalt webbgalleri. Ni väljer själva ut era bilder i ett urval av ca 30-40 bilder.


Har ni frågor eller vill göra en bokning?

Låt mig föreviga era minnen