Hej, det är jag som är tjejen bakom kameran..

Jag är 32 år ung och lever tillsammans med min sambo och andrefotograf Niklas i skogarna ovanför Ljungskile, Västra Götaland, Sverige. Jag började fotografera när jag var 17 år och sedan dess har det varit en del av mig. Jag kommer än idag ihåg känslan att stå och blanda vätskor inne i mörkrummet och se sina bilder sakta ta form. Min stora kärlek till fotograferingen, naturen och att möta nya människor har lett mig dit jag är idag. Att föreviga kärlek och relationer i hela världen.

När jag började fotografera människor och deras berättelser insåg jag att jag hade hittat rätt. Jag älskar att få träffa nya människor, få ta del av deras berättelser och genom min kamera föreviga en del av deras historia. Jag vill fånga ögonblick som får människor att minnas tillbaka till hur det kändes där och då. En fotografering med mig är en avslappnad och rolig stund med massor av skratt. Det är så viktigt att ha roligt under fotograferingen för att fånga de naturliga ögonblicken och känslorna.

Som bröllopsfotograf är det mitt mål att få berätta er historia från början till slut med alla oförglömliga ögonblick däremellan. Mitt yttersta mål är att vara medveten och se alla små ögonblick och fånga dem till er. Jag vill att varje foto ska innehålla genuina ögonblick. Jag vill att ni ska uppleva alla känslor, ögonblick och stunder från er bröllopsdag i många år framöver.

Just a little bit more..

Det finns inget som går upp mot doften av nybryggt kaffe på morgonen. Jag är ingen kvällsmänniska, utan gillar tidiga morgnar och att se dagen sakta vakna till liv. Jag kan inte leva utan en kopp kaffe på morgonen, svart och starkt. Jag har vunnit 5 SM-guld i min ungdom, då var min största livskris att jag var för stark och inte hade några tuttar. Jag kan vara en tävlingsmänniska utan dess like om jag sätter den sidan till, men uppskattar idag andras glädje mer än min egen vinst. Jag älskar att fylla år och har aldrig haft någon ålderskris. Min önskelista är varje år lång och gedigen. Jag älskar det spontana, jag är oförskämt nyfiken och älskar att bli överraskad.

Den första snön är lika magisk idag som när jag var 5 år. Jag står fortfarande med näsan tryckt mot rutan varje år och ser den första snön falla och lämnar små näsmärken på fönsterrutan. Jag älskar att läsa, allra helst romantiska romaner med en stark hjältinna och en snygg hjälte. Jag kan upplevas som splittrad och sökande men står med båda fötterna på jorden med en längtan att alltid utvecklas och att få uppleva nytt. Jag har aldrig kunnat ha en favorit av något, det finns allt fler perspektiv att se på saker. Jag var den som gillade regnbågens alla färger ihop med grått, vitt och svart medan kompisen gillade blått. Jag är ömhjärtad och har svårt att ta kritik. Jag vet vad jag vill, uttrycker det ofta men är samtidigt livrädd att trampa andra på tårna. Jag skulle offra allt för mina nära och kära. Jag längtar efter äventyr, älskar naturen och stora yviga blombuketter. Jag uppskattar det enkla och genuina i äkta känslor, allt från hjärtskärande gråt som får hjärtat att gå i tusen bitar till ett helhjärtat gapskratt som smittar med så mycket glädje att det känns långt ner i tårna.


Ljungskile, Sweden