Ditt nya startpaket


Du har precis fått hem ditt startpaket från Young Living. Det första jag rekommenderar dig att göra är att öppna alla oljorna och lukta på dem. Börja på avstånd och för sedan flaskan närmare om det behövs. Anteckna vilka oljor du dras till och vilka du inte tycker om. Ofta kan det vara så att de oljor du känner lite motstånd till är de som du behöver mest vilket du kommer märka längre fram. För mig var det Stress away och Thievs jag hade svårast för. Idag är det de två oljorna de jag gillar mest från startpaketet.


Öppna paketet med din diffuser. Läs noga beskrivningen hur man kopplar in den. Jag brukar addera olja först och sedan vatten då jag upplever att det blir en starkare doft av de eteriska oljorna genom att göra så, men det spelar ingen större roll. Eftersom jag har väldigt starkt luktsinne så har jag färre droppar i min diffuser än vad som rekommenderas i instruktionerna, men det är olika vad man vill ha. Du finner flera härliga diffuserblandingar längre ner i den här artikeln under Diffuserblandningar, men vill du börja med blandning nu direkt rekommenderar jag en blandning av 2-3 droppar vardera av Lemon, Lavendel och Peppermint. En frisk och härlig blandning. 


I startpaketet ingår en rollerkula. Den rekommenderar jag att sätta på den eteriska oljan Stress Away. För att sätta dit kulan kan du använda den svarta korken för att pressa ner den ordentligt. Var försiktigt så inte oljan välter, det är dyrbara droppar som vi inte vill ska försvinna. Rolla sedan på handleden, i nacken och halsen när du behöver komma ner i varv och få vila i sinnet. 


I startpaketet får du även två Ningxiaförpackningar. Lägg de i kylskåpet och drick de på morgonen eller eftermiddagen för lite extra energi. Drick den som den är eller tillsammans med bubbelvatten och en droppe Lemon. Du kan läsa mer om denna fantastiska dryck under rubriken Ningxia längre ner.