Lifestylefotografering

Passar familj, barn, gravid eller som parfotografering

Låt mig föreviga ögonblick ni vill fortsätta minnas. Tiden är bland det dyrbaraste vi har. Låt mig stanna den åt er och föreviga er familj, graviditet, husdjur eller kärlek. Låt mig fånga dyrbara ögonblick som får er att fortsätta minnas stunder och ögonblick år efter år. Att investera i en fotografering innebär att föreviga några av de viktigaste stunderna i ens liv. Det handlar inte bara om att föreviga detaljerna, utan även om att fånga känslorna och de dyrbara ögonblicken.

Alla fotografer har olika bildstil. Är jag er fotograf? Titta igenom mina bilder här på hemsidan, Instagram och på Facebook för att skapa en bild av hur jag fotograferar. Har ni tittat igenom mina bilder och känner att så här vill vi att våra bilder ska se ut. Toppen, då är jag rätt fotograf för er och ni skickar en bokningsförfråga.


Vill ni ha en fotograf som har lätt till skratt och älskar att fotografera spontanitet, glädje, mys och närhet. Skicka mig er förfrågan och låt mig berätta en del av er historia. Jag fotograferar i hela Sverige & världen, det finns inga ögonblick eller stunder för långt bort för att förevigas.


En lifestylefotografering - Vad är det?

Vid en lifestyle fotografering skapar vi personliga och unika porträtt hemma i ert eget hem eller på en vacker plats i naturen. Hemmet är för många av oss en plats som betyder väldigt mycket för oss. Det är där vi kan vara oss själva. Hoppande barn i sängen, lek i vattenspridaren en varm sommardag, promenad och korvgrillning i skogen, låt barnen bygga koja under matbordet. Mitt i vardagen kommer jag hem till er och dokumenterar er. Där ni är i livet - precis så som det är. Inga tillgjorda leenden eller poser. Utan jag vill fånga det personliga hos er, skratten, tårarna, kramarna och kärleken. Jag vill berätta er personliga berättelse.

Vid en utomhusfotografering lyfter vi fram det personliga och unika hos er i en vacker utomhusmiljö. På ängen eller vid sjön, i skogen eller på en klippa vid havet. Jag fångar er i rörelse, har en dokumentär stil för att lyfta det personliga hos er. Jag älskar att ha naturen som min studio. Följa årstiderna med alla dess känslor och färger.


Hur går det till?

Förfrågan

Fyll i formuläret längre ner på sidan så återkommer jag så fort jag kan med mer information. Har ni inte hört något inom 3 dagar kolla i er skräppost. Ni kan även kontakta mig via mail: info@linneawaldetoft.com

Avtal & fotograferingsavgift

Efter er förfråga skickar jag ut mer information via mail, inklusive avtal och en faktura på fotograferingsavgiften på 1 500 SEK. I den här summan ingår inga bilder, utan bilder köps till separat efter fotograferingen. Avtal skriver vi för att undvika missförstånd och att allt ska kännas rätt från samtliga parter. Fotograferingsavgiften betalas inte tillbaka vid avbokning.

Fotograferingen

Vi ses hemma hos er eller på annan utvald plats för vår fotografering. Vid regn kan vi fotografera ändå, men önskar ni byta datum gör vi det utan extra kostnad.

Vid uppdrag utanför Uddevalla kommun tillkommer en milersättning på 40kr/milen.

Leverans av bilder

Inom 6 veckor efter fotograferingen får ni era bilder levererade i ett digitalt webbgalleri. Ni väljer själva ut vilka bilder ni vill köpa i ett urvalsgalleri med ca 30-40 bilder. I webbgalleriet kan ni även köpa till olika fotoprodukter. När ni valt vilka bilder ni vill ha, betalat slutfakturan för bilderna och eventuella fotoprodukter leveras era bilder så att ni enkelt kan ladda ner dem direkt i telefon, dator eller usb.


Paket och priser

Lifestylefotografering


1 timme fotografering utomhus eller hemma hos er inom Uddevalla kommun.*
Konsultation via mail fram till fotograferingen.
Möjlighet att låna kläder och rekvisita.
Ett digitalt urvalsgalleri för val av bilder. Bilder köps till separat efter fotograferingen.

*Vid fotografering utanför Uddevalla kommun tillkommer reseersättning.

1 500 SEK

Bildpaket


En högupplöst bild kostar 350 SEK/st.
Bildpaket med 5 bilder: 1 625 SEK
Bildpaket med 10 bilder: 3 000 SEK
Bildpaket med 20 bilder: 5 500 SEK

Har ni frågor eller vill göra en bokning?

Låt mig föreviga era minnen