I samband med att vi letat oss mer mot en mer naturlig livsstil så föll det ganska naturligt att jag började intressera mig mer för eteriska oljor. Eteriska oljor är växtoljor som används inom hälsa och aromterapi för att förbättra och stötta hälsan. Oljorna kommer bl a från blommor, blad, rötter, frön, bark och örter och blir koncentrerad växtextrakt genom ångdestillering, kallpressning och hartstappning. Eteriska oljor kan användas invärtes, utvärtes och aromatiskt. Det sägs att det tar 22 sekunder för en eterisk olja att på molekylär nivå nå hjärnan, 2 minuter för att nå ut i blodsystemet och 20 minuter så påverkar oljan varje cell i vår kropp.


VARFÖR YOUNG LIVING

För mig är det viktigt att använda rena och naturliga produkter som arbetar för att vara giftfria och fria från kemikalier vilket Young Living gör. De har även ett kvalitetslöfte, "från frö till försegling" som betyder att de använder hållbara odlingsmetoder och att standarden uppfylls både på sina egna gårdar som på deras samarbetsgårdar. Jag är också trygg att använda deras oljor både direkt på huden och invärtes på grund av deras strikta krav och kontroller. Young Living har även naturliga hudvårds-, städ-, tvätt- och hälsokostprodukter som jag själv är otroligt nöjd med och varmt rekommenderar vidare.


ATT BLI MEDLEM I YOUNG LIVING

Att bli medlem i Young Living är ungefär som att gå med i en kundklubb i en webbshop. Skillnaden här är att det även följer med ett fantastiskt och kunnigt community med likasinnade människor som intresserar sig för att leva naturligt och giftfritt. Du får även mig som din guide för vägledning in i en naturlig livsstil och att svara på alla dina frågor. Young Living har också det största sortiment med eteriska oljor. För att få en bra start in i den naturliga livsstilen med eteriska oljor rekommenderar jag att man beställer ett startpaket från Young Living. Det finns flera olika startpaket att välja mellan, jag rekommenderar ett startpaket där det ingår tolv olika eteriska oljor och en Diffuser. Jag själv beställde startpaketet med diffusern Aria och jag älskar den såpass mycket att jag beställt en till.


Det man får genom att gå med i Young Living är:

  • Möjlighet att köpa eteriska oljor, diffusers, naturliga skönhets- och städprodukter, kosttillskott, smink etc allt på ett och samma ställe.
  • Bli en del av en fantastisk och kunnig gemenskap - du får vänner för livet.
  • 24 procent rabatt på detaljhandelspriset på alla Young Livings produkter.
  • Möjlighet att gå med i Essential Rewards (ER) som är en månadsbox som du själv fyller med produkter du behöver till hemmet. Man bestämmer själv vilken dag den ska levereras under månaden. Det här är ett bra sätt att enkelt gå över till en mer giftfri livsstil. Man behöver handla för minst 50 pv varje månad för att hålla igång ER. Varje produkt har ett värde (pv). 50 pv är ca 500kr. Det kanske låter mycket men då jag bytt ut många produkter som jag ändå skulle handlat i vanliga affären har det bara lönat sig då man får 10-25% återbäring på varje beställning. Man är inte bunden utan kan avsluta när man vill och inga andra kostnader tillkommer. Utöver det älskar Young Living att skämma bort sina medlemmar och skickar med gratis olja varje 3, 6, 9 och 12 månad. För mig är det som julafton varje gång min ER kommer. Jag har bl a hunnit byta ut vårt diskmedel, allrengöring, tvättmedel, kroppstvål och schampo, tandkräm, bodylotion köpt flera underbara oljor för att göra ansiktsserum, kroppsolja, egen parfym mm. Jag är så otroligt nöjd med produkterna så vill rekommendera de vidare till allt och alla.


Steg för steg att bli medlem i Young Living

1.


Klicka på länken nedanför för att komma till startpaketen och bli medlem "Bli Brand Partner". Följ registreringsanvsingarna genom att klicka på "Kom igång!" och välj ditt startpaket.


LÄNK FÖR ATT BLI MEDLEM

2.


Klicka på "Ja" för att gå med i Essential Rewards (ER) för att få återbäring på dina köp och möjlighet till gratis produkter. Självklart helt frivilligt, men ett smart sätt att övergå till en giftfri livsstil.

3.


Klicka på "Ja" för att få ditt startkit som din första ER-beställning/månadsbeställning och du får återbäring med en gång.

4.


Anpassa din beställning för nästa månad genom att klicka på "Välj från produktkatalogen". Här väljer du vad du vill beställa till nästa månad, och det går att ändra hur många gånger som helst innan beställningen går iväg.

5.


Klicka på "Nästa" och fyll i dina personliga uppgifter, användarnamn och lösenord. Det är genom dessa uppgifter som du sedan kommer logga in på Young Living.

6.


Under "Information om behandling av provisioner" klickar du i "Privatperson". Sedan kommer du till vävaren och det är jag, mitt ID är: 30226812 - det borde redan vara ifyllt.

7.


Fyll i dina betalningsuppgifter och bekräfta köpet. Nu är ditt startpaket påväg till dig och med det början på en fantastisk resa med eteriska oljor och en naturlig livsstil.

8.


Jag ser fram emot att få sätta ihop ett unikt välkomstpaket till dig som en hjälp in i den oljiga livsstilen. Det innehåller lite information, diy-recept mm.


För mig dök det upp många frågor, både inför under och efter beställningen. Hör av dig, via mail, Instagram eller Facebook. Jag finns här för dig.