Let me tell you a story. Your story.

Jag arbetar som bröllopsfotograf i Sverige och världen. Med stor omtanke och lätt till skratt vill jag få berätta er historia, utan tillgjorda leenden och stela poser. Jag söker hela tiden den äkta berättelsen i min fotografering och det finns inget som inspirerar mig mer än att få lyfta fram känslor och relationer i naturens kraftfulla miljöer. Jag har valt världen som min studio, en studio helt utan gränser. Allt från hårda karga klippor till mjuka romantiska blomsterfält.

Jag utgår från Ljungskile på västkusten men jag älskar att se nya platser och jobbar därför i hela världen. I alla mina bröllopspaket ingår reseersättning i hela Sverige. Funderar ni på att gifta er utomlands, tveka inte utan hör av er så pratar vi mer om era bröllopsplaner.


Elopement - An adventure instead

Elopment - Äventyrsbröllop


Elopemnt - Ett äventyrsbröllop har inga gränser. Bröllopsdagen och alla val ni gör är endast era egna. Det finns inga regler, ni kan skapa vilket äventyr ni vill. Det kan bli en dag som reflekterar er och ni behöver inte fokusera på andras behov, åsikter och önskemål.

Så om ni kunde åka vart ni ville i världen för att gifta er. Vart skulle det vara? Jag fotograferar bröllop i hela världen. Det finns ingen kärlek för långt bort för att föreviga.

Mer info

“Men när vi då fick chansen att få bli fotograferade av Linnea, som lyckas med de mest fantastiska bilderna på oss, så uppmärksammar man hur viktigt det faktiskt är. Jag blev helt mållös när jag såg hur hon hade tolkat mig och Anton. Sån känsla och sån värme i varenda bild, samtidigt som hon fick fram våra personligheter och kärlek. Än en gång, stor eloge till dig Linnea, och stort tack för dessa magiska bilder!”