Är jag er fotograf?

Gravidfotografering, Parfotografering, Familjefotografering..

Tiden är bland det dyrbaraste vi har. Låt mig stanna den åt er och föreviga er graviditet, er familj eller er kärlek. Låt mig fånga dyrbara ögonblick som får er att fortsätta minnas stunder och ögonblick år efter år. Att investera i en fotograf innebär att föreviga några av de viktigaste ögonblicken i ens liv. Det handlar inte bara om att föreviga detaljerna, utan även om att fånga känslorna och de dyrbara ögonblicken som ni vill fortsätta minnas år efter år. Låt mig stanna tiden åt er så ni kan fortsätta minnas ögonblick år efter år.

Alla fotografer har olika bildstil. Är jag er fotograf? Titta igenom mina bilder här på hemsidan, Instagram och på Facebook för att skapa en bild av hur jag fotograferar. Har ni tittat igenom mina bilder och känner att så här vill vi att våra bilder ska se ut. Toppen, då är jag rätt fotograf för er och ni skickar en bokningsförfråga.

Vill ni ha en fotograf som har lätt till skratt och älskar att fotografera spontanitet, glädje, mys och närhet. Skicka mig er förfrågan och låt mig berätta en del av er historia. Jag fotograferar i hela Sverige, det finns inga ögonblick eller stunder för långt bort för att förevigas.


Lifestyle Photography

Låt mig berätta er historia..

Glädje och trygghet. Det är ledorden genom alla mina fotograferingar. Genom trygghet, lekar och små uppdrag skapar vi en fotografering anpassad till er som familj eller par. Med en dokumentär stil fotograferar jag er så som ni är, i rörelse, i leken och när ni visar varandra ömhet. Vill ni att jag kommer hem till er så är det inga problem, jag fotograferar i hela Sverige för att fånga era ögonblick där ni trivs bäst.

I alla paket ingår konsultation via mail fram till fotograferingen. För att göra er upplevelse extra fin ingår även ett litet välkomstpaket. Alla paket inkluderar leverans av bilder via ett digitalt, lösenordsskyddat webbgalleri som ni enkelt kan dela med vänner och familj.

En bokningsavgift om 50 % av totalsumman betalas för att boka tid och paket. Bokningsavgiften betalas ej tillbaka vid avbokning. Milersättning inom hela Sverige ingår i samtliga paket.

Priser & Paket

Paket 1

30 minuter fotografering på valfri plats.
Lån av gravidkläder. 5 högupplösta fullt redigerade bilder, som väljs ur ett urvalsgalleri. Möjlighet att köpa till fler bilder.

2 500 SEK

Paket 2

1 timme fotografering på valfri plats.
Lån av gravidkläder. 15 högupplösta fullt redigerade bilder, som väljs ur ett urvalsgalleri. Möjlighet att köpa till fler bilder.

4 500 SEK

Paket 3

2-3 timmar fotografering på valfri plats. Lån av gravidkläder. 50 högupplösta fullt redigerade bilder, som väljs ur ett urvalsgalleri. Möjlighet att köpa till fler bilder.

9 000 SEK

Bokningsförfråga

Låt mig föreviga era minnen