Är jag er fotograf?

En gravidfotografering är kanske en av de viktigaste och vackraste fotograferingar jag gör.

Tiden är bland det dyrbaraste vi har. Låt mig stanna den åt er och föreviga er graviditet genom en oförglömlig fotografering. En graviditet är en unik och nästan en overklig tid i livet, att bära ett barn handlar om så många känslor. Vare sig det är ert första, andra eller sista barn så vill ni fortsätta minnas tiden med ert barn i magen.

Alla fotografer har olika bildstil. Är jag er fotograf? Titta igenom mina bilder här på hemsidan, Instagram och på Facebook för att skapa en bild av hur jag fotograferar. Har ni tittat igenom mina bilder och känner att så här vill vi att våra bilder ska se ut. Toppen, då är jag rätt fotograf för er och ni skickar mig en bokningsförfråga.

Vill ni ha en fotograf som har lätt till skratt och älskar att fotografera spontanitet, glädje, mys och närhet. Skicka mig er förfrågan och låt mig berätta en del av er historia. Jag fotograferar i hela Sverige, det finns inga ögonblick eller stunder för långt bort för att förevigas.


Lifestyle Photography

Låt mig berätta början av en historia..

Glädje och trygghet. Det är ledorden genom alla mina fotograferingar. Vi fokuserar på känslan i nuet, på noga utvalda platser, i solnedgångar och i fantastiska miljöer. Med en dokumentär bildstil fotograferar jag er precis så som ni är, i rörelse, i nuet och med all den ömhet ni känner till varandra och ert barn. Vill ni att jag kommer hem till er så är det inga problem, jag fotograferar i hela Sverige för att fånga era ögonblick där ni trivs bäst.

I alla paket ingår konsultation via mail fram till fotograferingsdagen. Alla paket inkluderar leverans av bilder via ett digitalt, lösenordsskyddat webbgalleri som ni enkelt kan dela med vänner och familj.

Milersättning om 40kr/milen tillkommer för uppdrag utanför Uddevalla kommun.

Boka er fotografering

När ska ni boka?

En gravidfotografering sker oftast i vecka 28-33. Glöm inte att boka er fotografering i tid, då tiderna snabbt går åt.

Lån av gravidkläder

Jag har flera vackra gravidklänningar och kjolar som man kan låna till fotograferingen. Garderoben uppdateras regelbundet, och självklart kan du även ha dina egna kläder till fotograferingen också.

Förfrågan och avtal

Skicka er förfrågan via kontaktformuläret längre ner, så återkommer jag inom ett par dagar. Kolla gärna i skräpposten ifall du saknar svar från mig. Avtal och faktura på fotograferingskostnaden skickas alltid ut innan fotograferingen bokas.


Pris

En fotograferingskostnad på 1 500 SEK betalas för att boka fotografering och för att säkra ert datum. Fotograferingsavgiften betalas inte tillbaka vid avbokning. Bilder och fotoprodukter ingår inte i fotograferingskostnaden utan köps till separat efter fotograferingen.

Digitala filer och fotoprodukter

Jag erbjuder flera olika fotopaket. Det finns även möjlighet att köpa enskilda digitala filer. Fotopaket kan köpas till både innan och efter fotograferingen.

Efter fotograferingen

Ca 2-6 veckor efter fotograferingen levereras ett urvalsgalleri med digitala filer för urval.

Lediga tider


Lediga tider jan-april 2020

Bokningsförfråga

Låt mig föreviga era minnen