Är jag er bröllopsfotograf?

Att investera i en bröllopsfotograf innebär att föreviga en av de viktigaste dagarna i ens liv. Det handlar inte bara om att föreviga detaljerna, utan även om att fånga känslorna och de dyrbara ögonblicken som ni vill fortsätta minnas år efter år. Förväntningarna och nervositeten under förberedelserna, lyckan och glädjen under dagen, och er djupa kärlek till varandra. Blickarna, känslorna, tårarna, skratten.. Låt mig stanna tiden åt er så ni kan fortsätta minnas er bröllopsdag år efter år.

Alla fotografer har olika bildstil. Är jag er fotograf? Titta igenom mina bilder här på hemsidan, Instagram och på Facebook för att skapa en bild av hur jag fotograferar. Har ni tittat igenom mina bilder och känner att så här vill vi att våra bröllopsbilder ska se ut. Toppen, då är jag rätt fotograf för er och ni skickar en bröllopsförfrågan för att se om ert datum är ledigt.

Jag fotograferar alla mina bröllop tillsammans med min andrefotograf, stora kärlek och sambo Niklas. Så vill ni ha två fotografer som har lätt till skratt och älskar att fotografera spontanitet, glädje, mys och närhet. Skicka er förfrågan och låt oss berätta er historia.


Vilket paket passar er?

I alla paket ingår bröllopsmöte och förfotografering. För att göra er upplevelse extra fin ingår även ett litet välkomstpaket, och full hjälp och konsultation via mail eller telefon fram till er bröllopsdag. Frågorna kan bli många, så låt mig hjälpa er så tiden innan bröllopet blir lugn och behaglig. Alla paket inkluderar leverans av bilder via ett digitalt, lösenordsskyddad webbgalleri som ni enkelt kan dela med vänner och familj. Ni kommer även få levererat bilderna på ett fint USB-minne i en vacker träask och utvalda bilder levererat i en app.

Hittar ni inget paket som passar just era önskemål, helt okej. Alla har vi olika smak och önskemål vilket gör mitt jobb så mycket roligare. Jag har tre grundpaket + weekendpaketet men jag anpassar gärna mina paket så de passar just era behov och önskemål. Hör bara av er så diskuterar vi fram ett förslag som passar just er.

Milersättning inom hela Sverige ingår i alla paket.

12 timmar

FÖRBEREDELSER / FIRST LOOK / VIGSEL / BRUDSKÅL / PORTRÄTT /
MIDDAG / FEST

Vi fotograferar under 12 timmar, från förmiddagens förberedelser till kvällens fest.
Minst 600 högupplösta fullt redigerade bilder.
10 st Fine Art Prints 10 x 15 cm.

32 000 SEK

8 timmar

FÖRBEREDELSER / FIRST LOOK / VIGSEL / BRUDSKÅL / PORTRÄTT


Vi fotograferar under 8 timmar.
Från förberedelserna eller till middagen.
Minst 400 högupplösta fullt redigerade bilder.
10 st Fine Art Prints 10 x 15 cm.

24 000 SEK

4 timmar

FIRST LOOK / VIGSEL / BRUDSKÅLVi fotograferar under 4 timmar.
Minst 200 högupplösta fullt redigerade bilder.
10 st Fine Art Prins 10 x 15 cm.

16 000 SEK

Weekendpaketet

FREDAGENS MINGEL / HELA BRÖLLOPSDAGEN / SÖNDAGENS "AFTER WEDDING SESSION"

Vill ni ha förevigat hela er bröllopshelg. Skicka er förfrågan så berättar jag mer om vårt Weekendpaket och priser.

BOKNINGSAVGIFT OM 50% AV TOTALSUMMAN

Bokningsförfråga

Your story begins hereHur går det till?

Kontakt

Allt börjar med ett hej. Om ni är intresserade av att boka mig skickar ni en förfrågan via bokningsformuläret här ovanför eller under kontakt. Jag skickar då er min Bröllopsguide med Information och Prisuppgifter. Om ni vill gå vidare med bokningen och ert datum är ledigt, bokar vi in ett möte antingen personligen eller via telefon.

Bröllopsmöte

Vi ses. Tar en fika eller hörs via telefon. Jag bokar inga bröllop utan att vi först har träffats eller pratat med varandra i telefon. För att jag ska kunna föreviga er berättelse är det otroligt viktigt att vi trivs ihop och att allt känns rätt. Om ni sen vill boka in ytterligare ett möte närmare bröllopet går det självklart bra. På mötet går vi igenom ert bröllopsschema, alla era tankar och funderingar. Jag går även igenom mitt sätt att fotografera och ger mina råd och tips från alla bröllop jag fotograferat så ni får ut det mesta utav er bröllopsdag.

Avtal och bokningsavgift

Om allt känns rätt signerar ni var sitt avtal och betalar en bokningsavgift om 50 % av den totala summan för att säkra ert datum. Datumet är nu ert. Resterande summa betalar ni sedan in senast två veckor innan er bröllopsdag. Jag erbjuder delbetalning på alla paket.

Bokningsavgiften betalas inte tillbaka om bröllopsfotograferingen avbokas.

Förfotografering

Vi bokar in en förfotografering. Det är ett bra sätt för er att lära känna mig bakom kameran och för mig att se hur ni är framför kameran. Vi blir tryggare med varandra, lär känna varandra lite mer och fotografering på er bröllopsdag blir så mycket enklare och roligare.

Förfotograferingen görs endast inom Uddevalla kommun, annars tillkommer reseersättning och eventuell övernattning vid resa längre än 6 h.

Er bröllopsdag

Äntligen är dagen med stort D här som vi alla längtat så efter. Den kommer bli magisk! Men om det regnar tänker kanske ni? Den kommer bli lika magisk ändå, och fotografering kommer vi kunna göra utomhus ändå. Jag har alltid med paraplyer och rekar alltid området innan fotograferingen. Ett tips är att ta med en par bra skor eller stövlar, ofta är det skorna som tar stryk när vi vandrar ut bland buskar och gräs för porträtt.

Leverans

Några dagar efter bröllopet får ni en smygtitt på några av bilder från bröllopet. Ni får sedan levererat alla era bilder i ett vackert paket ca 4-8 veckor efter bröllopet, beroende på säsong.

Fotoprodukter kan köpas till både innan och efter bröllopet.