FULDANS OCH GAPSKRATT. HÅNGEL I KVÄLLSLJUSET. GLÄDJE OCH VÄRME. DET UNIKA OCH PERSONLIGA.

VAD VI VILL MINNAS!

Varje bild handlar om er unika berättelse.

Naturligt & äkta.

Äkta, genuint och naturligt. Låt er dag bli unik och originell. Våga planera ett bröllop utanför ramarna. Våga vara personliga. Det här är er dag. En dag som ska vara personlig, unik och minnesvärd. Jag verkligen älskar att föreviga bröllop som återspeglar er som personer.

Att investera i en bröllopsfotograf innebär att föreviga i en av de viktigaste dagarna i ens liv. Jag har haft äran att föreviga bröllop i hela sex säsonger nu vilket känns lika overkligt som fantastiskt. För mig handlar fotografering inte bara om att föreviga detaljerna, utan även om att fånga känslorna och de dyrbara ögonblicken som ni vill fortsätta minnas år efter år. Förväntningarna och nervositeten under förberedelserna, lyckan och glädjen under dagen, och er djupa kärlek till varandra. Blickarna, känslorna, tårarna, skratten.


Alla fotografer har olika bildstil. Är jag fotografen för er? Titta igenom mina bilder här på hemsidan och på Instagram för att skapa en bild av hur jag fotograferar. Har ni tittat igenom mina bilder och känner att så här vill vi att våra bröllopsbilder ska se ut, underbart! Då hoppas jag vi hörs snart.

Inga stela poser eller tillgjorda leendet.

Det dokumentära berättandet

Pirret, nervositeten och alla fjärilarna i magen

Förberedelserna

Låt de första ögonblicken bli er stund

First look

Solnedgång i magiskt ljus

Golden Hour / Blue Hour

BOKNINGSFÖRFRÅGAN


Skicka en bokningsförfråga för mer information om bröllopspaketen, priser, mitt sätt att föreviga bröllop och om just ert datum är ledigt.Kontakt:

info@linneawaldetoft.com


Hör du inte något inom några dagar kika i din skräppost. Mina mail kan ibland hamna där.

Bilder från tidigare bröllop

Följ mig på Instagram

@linneawaldetoftcom