En investering


Att investera i en bröllopsfotograf innebär att föreviga en av de viktigaste dagarna i ens liv. Det handlar inte bara om att föreviga detaljerna, utan även om att fånga känslorna och de dyrbara ögonblicken som ni vill fortsätta minnas år efter år. Förväntningarna och nervositeten under förberedelserna, lyckan och glädjen under dagen, och er djupa kärlek till varandra. Blickarna, känslorna, tårarna, skratten..


Mina paket startar på 10 000 SEK. Jag har fyra grundpaket. Skicka er förfrågan längre ner på sidan så återkommer jag med mer information och exakt prisbild. Har ni inte hört något från mig inom 48 timmar ber jag er titta i skräpposten. I alla mina paket ingår ett frivilligt bröllopsmöte och en frivillig förfotografering inom Uddevalla kommun. Full hjälp och konsultation via mail eller telefon fram till er bröllopsdag. Frågorna kan bli många, så låt mig hjälpa er så tiden innan bröllopet blir lugn och behaglig. Alla paket inkluderar leverans av digitala bilder via ett lösenordsskyddad webbgalleri som ni enkelt kan dela med vänner och familj. Ni kommer även få levererat några utvalda bilder som Fine Art Prints i en vacker träask.


Milersättning ingår i alla paket inom Sverige förutom paketet med 2 timmar. För bröllop utomlands tillkommer resetillägg.


En bokningsavgift om 50 % av totalsumman betalas för att boka tjänst och datum.


01 / 06

Alla fotografer har olika bildstil. Är jag fotografen för er? Titta igenom mina bilder här på hemsidan och på Instagram för att skapa en bild av hur jag fotograferar. Har ni tittat igenom mina bilder och känner att så här vill vi att våra bröllopsbilder ska se ut. underbart! Då hoppas jag vi hörs snart.


Bröllopspaket 2021

Bröllopspaket 2021

8 timmar

Jag fotograferar i åtta sammanhängande timmar. Det här paketet passar bra för er som vill föreviga hela dagen från förberedelserna till kvällens middag & fest.

01 / 04

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Följ mig på Instagram