När jag var liten drömde jag om att vara en superhjälte. Jag tror aldrig den drömmen har varit starkare än idag. Jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunde hjälpa alla fantastiska företagare som lagt ner hjärta och själ i sitt företag. Lunchrestaurangen, konditoriet, spat- och konferensanläggningen, yogastudion.. Människor som valt att vara sina egna superhjältar och starta sin verksamhet. Människor som lagt ner hela sina liv att förverkliga sin dröm från grunden. Som i uppstarten suttit sent på nätterna med tårar rinnande ner för kinderna för att få ihop räkningarna. Som vänt på varje krona, som jobbat sena kvällar för att hitta nya lösningar och skapa nya förutsättningar. Som med stoltheten i bröstet kan titta tillbaka på all tid av slit och jobb. Som lyckades. Som skapade en dröm från hjärta och själ. Ni alla är superhjältar. Som nu ser sina livsverk rinna mellan fingrarna.

Nu är det vår tur att dra på våra superhjältecape's för att rädda alla våra superhjältar som just nu inte kan kämpa den här striden ensamma. Vi måste bidra med det vi kan. Stå enade. Kan du inte gå ut kanske du kan köpa ett presentkort, be någon köpa lunch, fika, middag hem till dig.. Du som är ung och frisk kolla om du kan boka in en ansiktsbehandling eller massage. Är du ung och frisk kan du gå till det lokala fiket på stan. Håll avstånd i kön, sitt en bit ifrån. Fråga om du kan ta med kaffet ut i solen. Solen skiner och kaffet är som godast ute. Fråga om du kan ta med tallriken med lunch, sitt på gatan och ät. Var superhjälten alla våra egenföretagare just nu behöver. Fråga vad du kan göra! Det är tillsammans vi skapar ett samhälle som vi vill ha kvar.

Hur kan jag vara din superhjälte? Hur kan jag hjälpa dig rädda ditt företag? Behöver du hjälp med bilder för att nå ut till dina kunder i denna svåra tid? Har du en idé? Vill du att jag sprider ditt namn i mina sociala kanaler? Bor du i Ljungskile eller Uddevalla knäpper jag gärna några bilder åt er utan extra kostnad. Skicka ett mail till info@linneawaldetoft.com och beskriv hur du drabbats av coronakrisen och hur jag kan hjälpa dig. Jag hjälper i den mån jag har tid och möjlighet. Jag erhåller mig rätten att säga nej till fotograferingar som inte stämmer med mina värderingar samt vid fullbokning, och om tid och möjlighet inte räcker till.

Ta hand om er så hjälps vi åt!