Barn- och familjefotografering

Låt mig föreviga ögonblick ni vill fortsätta minnas. Tiden är bland det dyrbaraste vi har. Låt mig stanna den åt er och föreviga er familj eller era barn genom en enkel och rolig fotografering. Låt mig fånga dyrbara ögonblick som får er att fortsätta minnas stunder och ögonblick år efter år. Att investera i en fotografering innebär att föreviga några av de viktigaste stunderna i ens liv. Det handlar inte bara om att föreviga detaljerna, utan även om att fånga känslorna och de dyrbara ögonblicken.

Alla fotografer har olika bildstil. Är jag er fotograf? Titta igenom mina bilder här på hemsidan, Instagram och på Facebook för att skapa en bild av hur jag fotograferar. Har ni tittat igenom mina bilder och känner att så här vill vi att våra bilder ska se ut. Toppen, då är jag rätt fotograf för er och ni skickar en bokningsförfråga.

Personliga och unika porträtt av er

Vid en fotografering skapar vi personliga och unika porträtt på noga utvalda platser eller i ert eget hem. Hemmet är för många av oss en plats som betyder väldigt mycket för oss. Det är där vi kan vara oss själva. Hoppande barn i sängen, lek i vattenspridaren en varm sommardag, promenad och korvgrillning i skogen, låt barnen bygga koja under matbordet. Är ni en familj som gillar friluftsliv - underbart! Vi bokar en fotografering mitt ute i skogen där barnen leker fritt, ni grillar korv och njuter av naturen. Jag vill genom min fotografering berätta er historia. Jag vill inte föreviga tillgjorda leenden och stela poser utan jag vill fånga era skratt, tårar som rinner ner för kinderna, buset och livet precis så som det är. Där ni är i livet - precis så som det är där och då. Låt mig fånga det personliga hos er och låt mig visa er egna personliga berättelse.


Hur går det till?

Förfrågan

Fyll i formuläret längre ner på sidan så återkommer jag så fort jag kan med mer information. Har ni inte hört något inom 3 dagar kolla i er skräppost. Ni kan även kontakta mig via mail: info@linneawaldetoft.com

Avtal & fotograferingsavgift

Efter er förfråga skickar jag ut mer information via mail, inklusive avtal och en faktura på fotograferingsavgiften på 1 500 SEK. I den här summan ingår inga bilder, utan bilder köps till separat efter fotograferingen. Jag har flera olika fotopaket att välja mellan. Avtal skriver vi för att undvika missförstånd och att allt ska kännas rätt från samtliga parter. Fotograferingsavgiften betalas inte tillbaka vid avbokning.

Fotograferingen

Vi ses hemma hos er eller på annan utvald plats för vår fotografering. Vid regn kan vi fotografera ändå, men önskar ni byta datum gör vi det utan extra kostnad.

Vid uppdrag utanför Uddevalla kommun tillkommer en milersättning på 40kr/milen.

Leverans av bilder

Inom 2-6 veckor efter fotograferingen får ni era bilder levererade i ett digitalt urvalsgalleri. Ni väljer själva ut vilka bilder ni vill köpa direkt i galleriet. När ni valt vilka bilder ni vill ha, betalat slutfakturan för bilderna och eventuella fotoprodukter leveras era bilder så att ni enkelt kan ladda ner dem direkt i telefon, dator eller usb.


Har ni frågor eller vill göra en bokning?

Låt mig föreviga era minnen

01 / 02
Följ mig på Instagram