Minifotografering

Äntligen är det dags att erbjuda årets första minifotografering.


Den 19 maj mellan kl. 9.00-21.00 kan ni boka 20 minuter fotografering inklusive 5 bilder för endast 995 kr.


Perfekt inför mors dag, för er som vill skapa några fantastiska bilder eller när orken för en hel fotografering kanske inte finns hos de små. Passar perfekt för bilder på familjen och barnen.


Begränsat med tider så boka nu!


info@linneawaldetoft.com


Minifotografering

Äntligen är det dags att erbjuda årets första minifotografering.


Den 19 maj mellan kl. 9.00-21.00 kan ni boka 20 minuter fotografering inklusive 5 bilder för endast 995 kr.


Perfekt inför mors dag, för er som vill skapa några fantastiska bilder eller när orken för en hel fotografering kanske inte finns hos de små. Passar perfekt för bilder på familjen och barnen.


Begränsat med tider så boka nu!


info@linneawaldetoft.com


PERSONLIGA OCH UNIKA PORTRÄTT

Att investera i en fotografering innebär att föreviga några av de viktigaste stunderna i ens liv. Det handlar inte bara om att föreviga detaljerna, utan även om att fånga känslorna och de dyrbara ögonblicken. Låt mig föreviga ögonblick ni vill fortsätta minnas. Tiden är bland det dyrbaraste vi har. Alla fotografer har olika bildstil. Är jag er fotograf? Titta igenom mina bilder här på hemsidan, Instagram och på Facebook för att skapa en bild av hur jag fotograferar. Har ni tittat igenom mina bilder och känner att så här vill vi att våra bilder ska se ut. Toppen, då är jag rätt fotograf för er och ni skickar en förfrågan som ni hittar längre ner på sidan.

Vid en fotografering skapar vi personliga och unika porträtt på noga utvalda platser eller i ert eget hem. Hemmet är för många av oss en plats som betyder väldigt mycket för oss. Det är där vi kan vara oss själva. Hoppande barn i sängen, lek i vattenspridaren en varm sommardag, promenad och korvgrillning i skogen, låt barnen bygga koja under matbordet. Är ni en familj som gillar friluftsliv - underbart! Vi bokar en fotografering mitt ute i skogen där barnen leker fritt, ni grillar korv och njuter av naturen. Jag vill genom min fotografering berätta er historia. Jag vill inte föreviga tillgjorda leenden och stela poser utan jag vill fånga era skratt, tårar som rinner ner för kinderna, buset och livet precis så som det är. Där ni är i livet - precis så som det är där och då. Låt mig fånga det personliga hos er och låt mig visa er egna personliga berättelse.

BARN- OCH FAMILJEFOTOGRAFERING


En fotograferingskostnad på 1 000 SEK betalas vid bokning för att boka fotografering och för att säkra ert datum. I summan ingår inga bilder utan de köps till separat via olika bildpaket efter fotograferingen. Bildpaketen hittar ni här nedanför. Bokningsavgiften betalas inte tillbaka vid avbokning.I Fotograferingsavgiften ingår:


Full support innan fotograferingen

Fotografering ca 60-90 minuter

Möjlighet till två ombyten

Möjlighet att fotografera på två olika platser

Ett personligt urvalsgalleri med minst 30 bilder där ni själva väljer vilka bilder ni vill köpa

Skicka en förfrågan för full prislista.


HUR GÅR DET TILL?

1. FÖRFRÅGAN OCH AVTAL


Ni har tittat igenom alla mina bilder och känner att ni vill att jag fotograferar er familj. Underbart! Skicka då en förfrågan längre ner på sidan så återkommer jag inom några dagar med mer information och prislista. Vi hittar ett datum tillsammans som passar, och bokar även in en plan B ifall vädret är helt emot oss. 


Jag skriver alltid avtal med mina kunder, det är en säkerhet för oss båda och ett bra sätt för oss att undvika missförstånd. Avtal och faktura på fotograferingsavgiften skickas ut när datum för fotograferingen är bestämd.

2. PRIS OCH BOKNING


En fotograferingskostnad på 1 000 SEK betalas vid bokning för att boka fotografering och för att säkra ert datum. I summan ingår inga bilder utan de köps till separat genom olika bildpaket efter fotograferingen. Skicka en förfrågan för full prislista.


Fotograferingsavgiften betalas inte tillbaka vid avbokning.


Milersättning om 40kr/milen tillkommer för uppdrag utanför Uddevalla kommun.

3. FOTOGRAFERINGEN


1-2 timmars fotografering. Vi ses i Ljungskile på väl utvalda platser eller hemma hos er. Vid sjukdom eller regn bokar vi om till ett nytt datum.

4. KLÄDVAL


Jag har flera vackra klänningar och kjolar som ni kan låna till fotograferingen. Garderoben uppdateras regelbundet, och självklart kan ni även ha era egna kläder till fotograferingen. Med sina egna kläder blir fotograferingen både personlig och unik.

5. LEVERANS


Ca 2-6 veckor efter fotograferingen levereras ert urvalsgalleri med digitala filer för er att välja ut era bilder ni vill köpa. Ni kan även köpa till noga utvalda fotoprodukter såsom Fine Art Prints, fotoböcker mm.


01 / 10
Följ mig på Instagram